Ik ben Marijke van der Vliet, moeder van drie kinderen en getrouwd met Robert.  Ik heb veel ervaring opgedaan op scholen als leerkracht, remedial teacher en intern begeleider. Ik heb zowel op scholen voor Speciaal onderwijs als op basisscholen gewerkt met verschillende leeftijdsgroepen.

 

 Naast mijn onderwijservaring heb ik een opleiding gevolgd tot kindercoach, kinderyogadocente en NLP-practitioner. Ook heb ik (Master)Pedagogiek gestudeerd en deze opleiding afgerond.  En tot mijn grote blijdschap mag ik nu ook poweryoga geven aan volwassenen!

 

In mijn praktijk "kansenrijk" combineer ik mijn ervaring in het onderwijs met mijn opgedane kennis en vaardigheden uit cursussen en opleidingen. Hierbij staan het ontwikkelen van eigen kracht en de positieve aanpak centraal. 

Mijn belangstelling gaat vooral uit naar de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen en jongeren,  als basis voor het leren en het durven realiseren van dromen.  Kinderen en opvoeders helpen in hun kracht te staan en relaties onderling te verbeteren, is mijn passie en kwaliteit. 

 

 

Wil je weten wat ik bied met Kansenrijk?